Gevonden op SoulSoup2.0: slides van Kelsy Ruger over conversaties in social media: “Conversation is a fundamental component of human behavior, it’s part of our basic make-up, it makes us human. Even with this evolutionary fact staring us in the face many companies still don’t understand how to engage in meaningful conversation with their customers and employees. This presentation will teach you how to overcome obstacles to conversation, participate in conversations about you and your market and move people to action.“. Alles wat we zouden moeten weten en moeten doen, maar niet altijd zo goed doen!

Meer door Kelsey Ruger:

De schaalbare freelancer

Ontvang nieuws over mijn eerste product, een 13-weken journal "Day by Day" die ik 14 februari 2017 zal lanceren.

Ik stuur je nooit spam en bewaar je mailadres op een veilige plek, én je kunt je altijd uitschrijven. Powered by ConvertKit