Gevonden op SoulSoup2.0: slides van Kelsy Ruger over conversaties in social media: “Conversation is a fundamental component of human behavior, it’s part of our basic make-up, it makes us human. Even with this evolutionary fact staring us in the face many companies still don’t understand how to engage in meaningful conversation with their customers and employees. This presentation will teach you how to overcome obstacles to conversation, participate in conversations about you and your market and move people to action.“. Alles wat we zouden moeten weten en moeten doen, maar niet altijd zo goed doen!

Meer door Kelsey Ruger:

Schaalbare freelancer nieuwsbrief

Hoe kun je als freelancer meer verdienen, zonder afhankelijk te zijn van je "uurtje factuurtje" business? Elke week een nieuw interview met ondernemende freelancers over dit onderwerp en maandelijks een samenvatting met de mooiste inzichten en adviezen.

Ik stuur je nooit spam en bewaar je mailadres op een veilige plek, én je kunt je altijd uitschrijven. Powered by ConvertKit