Crucial Conversations In Social Media

Gevonden op SoulSoup2.0: slides van Kelsy Ruger over conversaties in social media: “Conversation is a fundamental component of human behavior, it’s part of our basic make-up, it makes us human. Even with this evolutionary fact staring us in the face many companies still don’t understand how to engage in meaningful conversation with their customers and employees. This presentation will teach you how to overcome obstacles to conversation, participate in conversations about you and your market and move people to action.“. Alles wat we zouden moeten weten en moeten doen, maar niet altijd zo goed doen!

Meer door Kelsey Ruger:

Insider updates

Sneller op de hoogte met meer details? Laat je mailadres hier achter!

 

Geef een reactie

%d bloggers op de volgende wijze: