how I love sketching

Bij een authentieke Moleskine fetisj hoort een voorliefde voor schetsen. Van Flickr groepen als Moleskinerie of Notebookisme en sketchnotes, krijg ik een speciaal blij gevoel. Gelukkig voor mij delen steeds meer mensen hun schetskunde en blogs als I ♥ wireframes en sketchnotearmy.com dragen hun steentje bij aan mijn (zoveelste) fetisj door het een en ander te verzamelen.

jasonrobb.coms sketchnotes

jasonrobb.com's sketchnotes

Meer inspirerende links: Wat JohnnyHolland.com voor Kerst wilt: sharpies! (37s vertelde waarom), Adaptive Path’s tools of the trade en over Sketchboardsthe fine art of wireframing en UX Booth ‘tools for sketching user experiences’ (en een geweldig boek van Bill Buxton) en wat eigen schetsen voor Sneaker Entrepreneurs® sites.

Schaalbare freelancer nieuwsbrief

Hoe kun je als freelancer meer verdienen, zonder afhankelijk te zijn van je "uurtje factuurtje" business? Elke week een nieuw interview met ondernemende freelancers over dit onderwerp en maandelijks een samenvatting met de mooiste inzichten en adviezen.

Ik stuur je nooit spam en bewaar je mailadres op een veilige plek, én je kunt je altijd uitschrijven. Powered by ConvertKit
 

3 thoughts on “how I love sketching

Geef een reactie

%d bloggers op de volgende wijze: