how I love sketching

Bij een authentieke Moleskine fetisj hoort een voorliefde voor schetsen. Van Flickr groepen als Moleskinerie of Notebookisme en sketchnotes, krijg ik een speciaal blij gevoel. Gelukkig voor mij delen steeds meer mensen hun schetskunde en blogs als I ♥ wireframes en sketchnotearmy.com dragen hun steentje bij aan mijn (zoveelste) fetisj door het een en ander te verzamelen.

jasonrobb.coms sketchnotes

jasonrobb.com's sketchnotes

Meer inspirerende links: Wat JohnnyHolland.com voor Kerst wilt: sharpies! (37s vertelde waarom), Adaptive Path’s tools of the trade en over Sketchboardsthe fine art of wireframing en UX Booth ‘tools for sketching user experiences’ (en een geweldig boek van Bill Buxton) en wat eigen schetsen voor Sneaker Entrepreneurs® sites.

3 Comments

  1. Thanks for posting this, Tanja. I can’t read the article, but I do appreciate you using my sketch as a center piece. Thanks you!

    Cheers,

    Jason R.

  2. Tanja

    30/12/2009 at 19:10

    @Jason, the pleasure is all mine; just looking at it makes me happy and grab a pen!

Geef een reactie