Heb je vrijdag 27 mei al wat in je agenda staan? Nee? Nou… als je in de buurt van Utrecht bent, mag ik je naast een ontbijtje een breakfast lecture voorschotelen bij de lieve mensen van Creative Mornings Utrecht (Locatie: In de Ruimte).

Het is aan de organisatie om binnenkort het thema aan te kondigen, dan kan ik nog even de titel fine-tunen, hoewel… volgens mij staat die al aardig als een huis.

Het zal je niet verrassen dat het een compacte vertelling zal worden van wat ik op mijn blog tot zover heb verteld, en nog wil gaan vertellen. Naast de lancering van mijn nieuwe website en het voorbereiden van deze presentatie blijft er tijdelijk maar weinig tijd over. Waarschijnlijk hoor je tijdelijk wat minder van mij, maar als je de 27e langskomt praat ik je bij en maak ik het goed.

Bedankt voor het lezen, je bent geweldig. Dat weet je toch?! Tot 27 mei.

De schaalbare freelancer

Ontvang nieuws over mijn eerste product, een 13-weken journal "Day by Day" die ik 14 februari 2017 zal lanceren.

Ik stuur je nooit spam en bewaar je mailadres op een veilige plek, én je kunt je altijd uitschrijven. Powered by ConvertKit