Transparantie dankzij Clicky

Ondanks dat er ook veel gratis analytics-tools zijn, blijf ik zweren bij Clicky. De statistieken-boer blijft namelijk vernieuwen en geeft de gebruikers veel waar voor het weinige geld. Los van het feit dat ze het slim aanpakken, door van hun klanten ambasadeurs te maken (keer op keer trouwens), de innovaties die ze doorvoeren maken mij elke keer weer blij.

De nieuwste innovatie komt in de vorm van widgets. Kleine deeltjes statistieken die je kunt delen met de buitenwereld. Nu zal niet iedereen daar happig op zijn, en sinds een raar gat in de indexering van Google van enkele weken ligt mijn traffic ook op zijn gat. Maar ik ben in een transparante bui. Wat geeft het, de Clicky tools zijn zo leuk en sympathiek, daar moet de wereld van op de hoogte gebracht worden!

Dashy

Flashy

Naast deze heb je ook de keuze uit Tally (actuele stats), Cloudy (tag cloud, zie sidebar) en Poppy (populaire stats, zie sidebar). En zolang Clicky blijft komen met leuke nieuwtjes en speledingetjes, blijf ik jullie Clicky door de strot duwen!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.