is15 blijkt superfeest

Afgelopen vrijdag in het Havenkwartier in Deventer organiseerden wij het eerste is15.nl feestje. Met 15 sprekers, elk 15 slides en 15 seconden per slide (pecha kucha style). Met diverse onderwerpen beloofde het op voorhand al wat moois te gaan worden. De zaal was helemaal vol, net als de goodiebags die elke bezoeker mee naar huis mocht nemen. En van wat ik begreep werd er achteraf ook nog door-gefeest in Deventer down-town. In de loop van deze week verwachten we alle presentaties op www.is15.nl te plaatsen, met een video registratie van de avond.

Avartize & de hobbels van het ontwikkelen van een webapp

Als bonus mocht ik zelf ook een presentatie geven, spannend want ik heb nog nooit voor zo’n grote groep (onbekenden) heb gestaan. De presentatie gaat over Avartize.com en de lessen die we in het proces hebben geleerd. Het zijn vooral dingen die we eigenlijk wel wisten, maar die je toch fout moet doen wanneer je je eigen applicatie maakt (en over de super geheime avartize 3.0 features die we dit jaar gaan releasen).

Een van de leukste lessen vond ik dat het geweldig is om je eigen applicatie te maken. Dat het genieten is om het te bedenken, ontwerpen, bouwen en live zien gaan. Dat er gebruikers op af komen en je tractie krijgt doordat de media je oppakt. Zo’n presentatie geven is ook een bonus en ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om een foto te proberen te maken van het moment.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.