Het moest er van komen, een post over Twitter

twitter logo Ken je het al, Twitter.com? Een lief miniblogtooltje (micro-blogging) waar je al je bezigheden, gedachten en onliners aan toe kunt vertrouwen. Wil je de wereld vertellen over een heerlijke zondag, alarmerende observaties over je moeder of dat je de prachtigste CSS van je leven hebt gecodeerd?

Met Twitter slinger je het de ‘cosmic-void‘ in en een breed publiek van followers volgt het gretig. Ik ben verre van een gewetensvolle Twitteraar, ik vergeet het gewoon. Maar ik vind het wél leuk om te horen dat ik niet de enige ben met klant-sores, die suffig meld dat ze naar bed gaat of de hond uitlaat. It’s fun en nog leuker, super toegankelijk! Ik Twitter op online, op de Mac met Twitterpost of sinds vandaag met Twitterrific (een van de vele Twittertools) of op de telefoon (that rocks!). Yep via de telefoon, ik zit in de auto hoor een heerlijk nummertje en vind dat wel een Twittertje waard, een smsje naar +44 en hoppa, al mijn followertjes zitten in mijn zone! You should try it!

» Follow my Twittering
» Technorati blogposts over ‘Twitter’

2 thoughts on “Het moest er van komen, een post over Twitter”

  1. Nabrander over Twitterriffic. Misschien wel het ideaal naast mobiel twitteren. Je kunt twitter nl zo instellen dat het verdwijnt wanneer ‘idle’ en weer op popt wanneer er weer een twittertje is. List view of geminimaliseerd, I just love it!!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.