Mijn 2006 in een notendop

Zelf ben ik oprecht blij dat 2006 zo goed als afgelopen is. Een bewogen jaar dat vooral op sportief vlak me veel heeft gekost. Nog nooit heb ik zo’n kettingreactie aan blessures gehad waardoor ik ongeveer 6 maanden effectief niet heb kunnen sporten. Dat merk ik aan mijn gemoed (en met mij ook mijn gezin) en aan mijn lichaam (conditie is verbleekt en er verschijnen wat rolletjes links en rechts). Maar op internet-gebied heb ik een zeer vermakelijk jaar beleefd.

Om te zeggen dat ik aan het indutten was, zou wat hard zijn, maar daar kwam het wel een beetje op neer. Dagelijkse werkzaamheden vergden alle tijd en daarbuiten gunde ik mezelf geen tijd om mijn neus eens op te steken. De internet-wereld was namelijk weer hard aan het draaien… zonder mij.

Reinier van DJUST wees me op een gegeven moment op The Future Of Web Apps in Londen, dat afgelopen maart werd georganiseerd en ik greep deze mogelijkheid aan om weer in de boot te stappen. Gelukkig maar, want alles wat ik daarvoor met lede ogen voorbij heb laten schieten, ben ik vanaf dat moment keihard ingestapt, en geen moment te vroeg. En dat hebben mijn collega’s ook geweten! Het leek als een puzzel op zijn plaats te komen, de kennisstroom, het moment, de kansen en de uitdagingen.

Diner party @ Boris
Photo by Flickr user Rhymo

Bloggen deed ik al op sportief gebied en ik zag uiteindelijk ook voldoende reden om mijn eigen blog hier op te starten. Hoofdzakelijk als naslagwerk voor mezelf en collega’s en wie weet wie er in de toekomst geïnteresseerd is. Recent nog werd ik nav een blog-contact met Boris Veldhuijzen van Zanten uitgenodigd voor een diner waar Marc Canter (here singing) de ere-gast was. Niet alleen heerlijk gegeten, maar ook talloze mooie en getallenteerde mensen ontmoet. Heb ze niet allemaal gesproken en ook niet alle namen onthouden, maar hier wel een paar linkjes (Zie ook Bomega.com): Ruigrok van Marja (of Marja Ruigrok), de blog van Anina, a model life (haar grote ding is 360fashion.com), Fleck natuurlijk van Boris zelf, Thinkmobile van Raimo, Twones.com van Diederik. Niet gesproken maar wel voorbij horen komen, Ronnie van pitchmanagement.nl en Esme van MuniWireless.com en Marc Canter (blog Marc’s Voice) heb ik heel kort gesproken en zelf heeft hij meer verteld PeopleAggregator.

Voor 2007 heb ik naast weer sportieve-zin, ook veel internet-zin. Blog v2 zit eraan te komen (maar een termijn?), ik ga bloggen voor mijn nieuwe sponsor, zakelijk hebben we weer veel mooie uitdagingen klaar staan en als het even meezit wil ik toch weer naar Londen voor de 3 daagse Future Of the Web Apps van 2007.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.