Nieuwe vonsten 07 november

» Color Palette Generator
» Flash penetratie cijfers van september 2006
» Djust nieuwsbrief
» Dion Hinchcliffe

Color Palette Generator
Gevonden op Pixelgraphix, een mooie tool om een kleurenschema te genereren. Plaatje uploaden en je krijgt 2 schema’s om uit te kiezen “dull” en “vibrant”.

» en ook de link naar de Color Palette Generator

Flash cijfers
UX Magazine linkt naar een overzicht op de Adobe site met de recente flash-player cijfers. En daarom zit ik schitterende oplossingen naar oude plugins te downsizen (met alle ellende van dien).
flash penetration september 2006

Djust
Reinier Meenhorst van Djust heeft een gelijksoortige interesses als ik heb. Op zijn en mijn del.icio.us feed kom ik regelmatig overeenkomsten tegen, maar daardoor vaak ook super goede cross-toevoegingen, die menig artikel hier op mijn blog hebben veroorzaakt. Daar ging het eigenlijk niet over. Djust stuurde namelijk vorige week de eerste nieuwsbrief uit, die ik met smaak heb gelezen.
» Lees de nieuwsbrief hier �f nog beter…
» … schrijf je meteen er voor in.

Dion Hinchcliffe
En over del.ico.us feeds gesproken, aan die van Dion Hinchcliffe heb ik weer mijn handen vol, de web2.0 conference is namelijk weer bezig, en natuurlijk houdt dat bij velen de gemoederen bezig, one has to make choices en vandaag (of liever gisteren): http://del.icio.us/dhinchcliffe#2006-11-06

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.