Voor het weekeinde begint, nog snel wat vonsten…

Gmail app niet voor iedereen?
Blijkbaar niet, want ik hoor om me heen steeds meer klagen dat de applicatie van Gmail niet te downloaden is en op foutpagina’s stuit. Nog even geduld dus? Kan ik ondertussen de app even goed doorstoeien 🙂 tot nu toe volop genieten en weinig te zeuren in elk geval.

Vox
Voor zover ik begrijp is Vox pas sinds kort voor iedereen beschikbaar. Vox is een blogging-site van Six Apart, die propvol leuke ajax-toepassingen zit, redelijk goede koppelingen naar oa YouTube en Flickr. Het is naar mijn idee een soort wordpress voor beginners en gebruikers die niet veeleisend zijn. Je kunt er (nog) weinig aan toevoegen of personaliseren. Hier en daar is het UID nog een beetje wankel, maar daar wordt nog aangewerkt heb ik het idee. Ik ben het aan het gebruiken, trying it on for size. Want ik ga het mountainbike-gedeelte (aka nieuwe ‘team’ blog) binnenkort met de rest van deze blog scheiden. Liever gebruik ik straks gewoon een subdomein met WordPress, maar zoals ik al zei, het is een leuk ding dat Vox.

» Vox me: tanjadebie.vox.com

Jay Lipe’s 12 gouden regels voor een succesvolle website
Nieuwe ‘team’ blog dus, herindelen van deze blog, vernieuwen van daags.nl, een Mountainbike.nl special in december en een paar andere undisclosed initiatieven. Hoe ik het voor elkaar ga krijgen, weet ik nog niet, maar ik ga in elk geval nog even hard nadenken over deze punten op usabilityweb: “Jay Lipe’s 12 gouden regels voor een succesvolle website”

Small world
Carson zet Dropsend in de etalage en op barenakedapp.com worden alle details uit de doeken gedaan.
Dropsend being sold

Onderaan de pagina zie ik dit staan:

Powered by WordPress | Theme by Roy Tanck

Funny, small world, Roy is een oud-collega, van toen ik (heel kort) bij Bright Alley zat.

» Zijn Tranquility theme vind je hier.

Pzizz
Lifehacking, ik wil er niet aan, in elk geval probeer ik krampachtig niet erover te gaan bloggen. Nouja, ik krijg ik dus gewoon een beetje de kriebels van in elk geval. Maar dit kwam ik op een zeker iemand zijn del.icio.us feed tegen.

» Pzizz 2.0 Energy for your life Cute!

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.