Vrouwen rijden beter of… mannen?

De Strijd speelbordIn Apeldoorn barst donderdag De Strijd los. De Strijd om wie er beter rijdt… mannen of vrouwen? Tijdens een drie weken durende studie kunnen mannen en vrouwen negen tests uitvoeren en uiteindelijk bewijzen wie het sterke autorijdende-geslacht is. Vanaf vandaag kun je je inschrijven…

Mannen gaan naar mannenrijdenbeter.nl
Vrouwen gaan naar vrouwenrijdenbeter.nl

De Strijd is een multichannel campagne van Centraal Beheer Achmea: internet, mail/post en radio (538, elke ochtend 8.30 ‘strijdjournaal’). Het project is in nauwe samenwerking met Tribal DDB, Rapp Collins en Centraal Beheer Achmea uitgevoerd en beloofd nu al het succes van de Gamecommercial te overstijgen.

De Strijd sexe-test

De website van de strijd bestaat uit 2 ingangen, mannenrijdenbeter.nl en vrouwenrijdenbeter.nl en voor je kunt registreren moet je een sexe-test doen. Zo kan De Strijd eerlijk uitgevochten worden. Vanaf donderdag 21 september kun je echt strijden en elke 3 dagen wordt er een nieuwe game vrijgegeven. Elke dagwinnaar, met de beste score in een game, wint een VVCR rijvaardigheidstraining. 9 games en dus 9 prijzen!

De sites van De Strijd zijn heavy flash-sites en hoofdrollen zijn weggelegd voor Jochem en Martine, de karakters. Jochem probeert zijn sarcasme op de vrouwensite in te houden en Martine beloofde de mannen niet teveel te plagen (waar ze beiden niet echt in slagen trouwens).

De Strijd A1 racer

De auto die je in de sexe-test kiest, is de auto die centraal staat in alle games, al dan niet gepimped, mijn keuze viel op een roze mercedes-achtige. Ik ga niet alles verklappen over de games, hoewel de namen wel het een en ander zullen verklappen.

Commercials zijn te vinden op youTube en Google video (later vandaag ook op deze site)

5 thoughts on “Vrouwen rijden beter of… mannen?”

 1. Die site werkt nu niet meer bij mij, het is nu iets voor half negen savonds.
  Site is de heletijd al van zijn apropo af.

  grom, overflow?

  Reply
 2. Er is inderdaad een performance probleem geweest die opgelost moet zijn, maar die nog bij enkele servers niet geupdate is. Dat is erg spijtig en ik hoop dat je morgen toch weer een momentje hebt dat je het weer eens wilt proberen. Zo niet, stuur gerust nog eens een reactie of een mailtje, stel in elk geval erg op prijs!

  Reply
 3. Spellen zijn alleen op deze servers te spelen. Bereikbaarheid was vandaag ook te wijten aan een stroomstoring. Daar hebben heel veel sites last van gehad, ook al mijn sites. Maar hij is weer up and running, dus hopelijk kun je er nu wel terecht! De stuntrijder is een van de coolste games 🙂

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.