Houten Reclameblok voor nep DJ

Ik geef toe, toen ik van de week hoorde dat wij (Centraal Beheer Achmea) waren genomineerd voor het Houten Reclameblok, moest ik lachen. De nep DJ (Pieter Derks) vind ikzelf -meestal- niet zó irritant, ik heb meer moeite met de Westland reclamespots. Maar dat ter zijde. Ik heb wel op onszelf gestemd, sja dan moet je ook maar winnen hoor!

Toen wij hoorden dat wij ‘m hadden gewonnen hebben we met spoed DDB (reclamebureau) en de DJ gebeld om twee inhakers te maken. Één voor het journaal (voor de uitreiking) van vier uur en één voor het journaal van vijf uur. Wij hadden in elk geval zélf lol en aan de reactie van Coen en Sander te horen (of Coen’s blog met video van uitreiking aan Pieter Derks), vonden die het ook wel een goeie actie. De tweede clip “gewonnen” eindigd natuurlijk met www.centraalbeheer.nl SLASH radioooo

» Luister 60 sec spot “Nominatie”
» Luister 30 sec spot “Gewonnen”

1 thought on “Houten Reclameblok voor nep DJ”

  1. Ik hoorde voor 4 (?) uur het reclameblok voor de nominatie. De reactie van Coen en Sander was ook heel erg leuk, die zeiden niet te weten dat dit reclameblokje werd uitgezonden.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.