“Zet je huis op het spel.nl” in de lift.

tdbnl_zetjehuisophetspel.pngHet klinkt een beetje twijfelachtig “Zet je huis op het spel.nl”, maar het is weer een leuke actie van Centraal Beheer Achmea. We zijn op zoek naar het Favoriete Huis van Nederland. Daarom zoeken we de coolste toiletten, keukens, slaapkamers, tuinen of huiskamers. Dit levert ons straks een 3D huis op met alle winnaars van deze categorieën. Mijn stem ging al naar de lift-toilet…

In de lift

“… funktionerend oproepknopje aan de buitenkant, een elektrische aanduiding waar de lift zich bevindt, knopjes aan de binnenkant met funkties zoals kleine waterspoeling, grote waterspoeling. Wc-rolhouder in de telefoon-nis, lift-draaideur, elektrische bezet aanduiding, toekomstige etage spraakcomputer, reserve papier-op aanduiding , aankomstgong, elektische deurafsluiting, telefoonalarmering …” Ja, toch echt wel de coolste inzending tot nu toe, de lift-toilet, met een geweldige tegenprestatie!

tdbnl_lifttoilet.png

Maar wat zet je dan op het spel?

Je kent ons misschien wel een beetje, we hebben een addertje-met-de-stuiplach onder het gras verstopt. Als je namelijk je schitterendste toilet (o.i.d.) wilt nomineren, moet je een tegenprestatie opgeven. In de eerste ronde hoef je er nog niet bang voor te zijn, maar als jij uiteindelijk als finalist uit de bus komt, dan gaat het er wél om spannen. Finalisten die uiteindelijk niet winnen moeten hun tegenprestatie uitvoeren. En de leukste ervan gaan we filmen!!

De tegenprestatie die bij de Lift-toilet hoort is: “Als ik verlies, zal ik verkleed als toilet-jufrouw, (schortje, wc-borstel, hooftdoekje), een hele dag toiletten schoonhouden op een lokatie die u voor mij mag uitzoeken.

De lokatie die mij wel wat lijkt, is die bij ons op de verdieping op het Malkenschoten-gebouw in Apeldoorn 🙂

tdbnl_zetjehuisophetspel_commercial.png
Bekijk ook de commercials, deze ‘paintball’ staat ook op youTube.

Haast je… alleen deze week nog!

Er kan deze week nog volop genomineerd worden als je vindt dat je b.v. grasperk er ook in thuishoort (heeft net weer lekker veel regen gekregen, dus zal er schitterend bij staan). Maar als je nou net als ik niets te nomineren hebben… kun je vanaf volgende week ook winnen in de finale-stem ronde.

Tactisch stemmen mag…

Als je een beetje goed bent in het inschatten van de waarde van de inboedel, dan loop je kans om een wooncheque van 500 euro te winnen. Het staat je trouwens vrij om leuke tegenprestaties niet te laten winnen 😉 tactisch stemmen mag! En voor de finalisten zelf… kans op een wooncheque van 5000 euro én in elk geval een Woongarantverzekering. Wel zo fijn, zo dicht tegen het uitvoeren van je tegenprestatie aan.

ps. dit weekend werd er in de media nogal wat aandacht besteed aan onze Woongarantverzekering vanwege het feit dat je geen inboedelwaardemeter nodig hebt, het gaat bij ons om het aantal kamers. Lees het persbericht.

1 thought on ““Zet je huis op het spel.nl” in de lift.”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.