E-mail beleid

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]Om mijn werk prettiger en efficiënter te kunnen doen lees (en beantwoord) op dit moment slechts 2x per dag mijn email; om 11:00u en om 16:00 uur.

Zoals je misschien wel zult herkennen, spendeer ik veel tijd aan het verwerken van e-mail en andere vormen van inboxen (denk aan Twitter, Facebook, RSS / Nieuws-sites etc.). Dankzij het lezen van “Een werkweek van 4 uur” van Timothy Ferriss, heb ik nu de moed en inspiratie gevonden om deze gewoonte radicaal aan te pakken.

Contact

  • Tanja.debie [at] gmail: 11u en 16u
  • Bij nood: 06-39790433 (evt. voicemail of whatsapp/sms)

Dank je wel…

Voor je begrip! Met deze methode kan ik met verse aandacht en concentratie beter en sneller mijn werk te kunnen doen, met nóg meer plezier en enthousiasme.[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]