Pull naar mobile met Kaywa barcode

Kaywa_logo.pngLaatst zag ik bij iemand (bij wie toch ook weer) op de site een raar vierkantje met daaronder een link naar Kaywa QR Code. Ik was eerder al razend enthousiast en gemotiveerd door Delicious Libary. Dmv. de iSight cam in de macbook maakt deze een scan van barcodes op boeken, dvd’s en cd’s en daarmee informatie ophaalt bij Amazon.com.

Kaywa maakt de pull naar mobiel gebruik (internet of anders), Pluk eat your heart out! Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon met camera en de Kaywa Reader software (download op je mobiel: http://reader.kaywa.com, en check hier welke telefoons worden ondersteund). Met de Kaywa Reader maak je een snapshot van een code die vervolgens voor een actie staat: het bezoeken van een url, tonen van een tekst, versturen van een telefoonnummer, rss-feeds of het laat je een sms sturen (en het werkt écht). Ik kan er al een paar coole acties mee verzinnen, verstoppen van de code in de krant en eerste x-aantal sms-jes winnen een prijs. Of op je visitekaartje, op je site… whatever!

kaywa.png

Mijn RSS feeds op je mobiel
via feed2mobile.kaywa.com

3 thoughts on “Pull naar mobile met Kaywa barcode”

  1. Dag Tim,
    Ik voldoe aan alles om kaywa reader op mijn mobiel te plaatsen een Sony ericsson K750i , maar ik luk er maar niet in om verbinding te maken met hun URL (http://reader.kaywa.com/download) via mijn mobiel, wanneer ik het probeer over de pc krijg ik hun zip niet open. Weet u of kan u mij vertellen hoe ik tewerk moet gaan.
    Beste groeten

    Jan

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.