Gevonden op 28-08-06

A Web 2.0 Tour for the Enterprise
Web2.0 als term is zeer hardnekkig geworden, niet iedereen is direct er in mee gegaan en juist voor hen is dit een interessant, goed omschrijvend artikel, met inzichten op kansen of valkuilen. Voorbeelden van de typische web2.0 toepassingen die het meest hebben bijgedragen aan de hardnekkigheid van web2.0 als nieuwe technologie.

Door Shiv Singh op boxesandarrows.com

Loggr browser-based timesheet application
Steward Brown (modernlifeisrubbish.co.uk) schreef zijn eigen online administratie tool voor zijn uren te registreren en het is nu toegankelijk voor iedereen. Registratie niet nodig, data blijft bewaard wanneer je de browser sluit en de site weer (met dezelfde browser/computer) bezoekt. Work in progress, it could be you rthing.

» Bezoek Loggr
» Bezoek modernlifeisrubbish.co.uk

Techcrunch: Google Office komt eraan
De strijd om de gebruiker Google vs Microsoft en een paar kleintjes (zoals Basecamp) die de restjes opsnorren. Het opkoop gedrag van beide reuzen gaat straks een interessant strijdbeeld opleveren. Wat hebben ze er mee gedaan en beter… wat kunnen wij ermee.

» Lees het artikel op Techcrunch

Emerce: Nederlanders werken te weinig online samen
Grappig dat ik net Basecamp liet vallen, ik stuit op dit artikel op Emerce door Remco Tomesen. Basecamp (suggestie van Reinier Meenhorst) heeft onze crew van de Mountainbike.nl specials enorm geholpen om de productiviteit en de betrokkenheid te verhogen.
» Lees het artikel op Emerce
» Alles over Basecamp

1 thought on “Gevonden op 28-08-06”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.