Google Reader: Trends

Google Reader TrendsIn een periode dat hun security-gaten breeduit overal beschreven worden, weet Google toch weer iets leuks uit de hoge hoed te halen. Maar daarvoor moet ik wel iets gaan gebruiken wat ik eigenlijk liever niet deed. Om mijn RSS feeds te lezen gebruikte ik tot voor kort namelijk Bloglines en sinds ik een Macbook heb NetNewsWire icm NewsGator. De Google Reader heeft nu een nieuwe feature: Trends, je feeds statistisch weergegeven. Niet helemaal waarheidsgetrouw, feeds die je ongelezen’ markeerd als gelezen rekent Trends als gelezen in de statistieken. Ik gebruikte de Google Reader uberhaubt niet en zal het ook niet gaan doen, het is in tegenstelling tot meeste Google apps niet bijzonder gebruiksvriendelijk. Maar deze Trends is zeker cute!

» Gevonden op i-wisedom

2 thoughts on “Google Reader: Trends”

  1. Sinds de nieuwe versie vind ik de google reader best handig, zeker de sneltoetsen. Het is even gewoon worden, maar dan echt as smooth as gmail. 🙂

    Dank voor de link

    Reply
  2. Sure thing Jesse, fijne post en blog!

    Ik vond het on-google-achtig dat veel acties achter de dropdown zijn verstopt. Weet niet waar ik maximaal te tonen berichten moet wijzigen, de leesbaarheid van titel en inhoud-intro op een regel, kleine dingetjes, kwestie van wat je gewend bent natuurlijk!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.