Behance: Make Ideas Happen

Via de blog van Garrett Dimon kwam ik op de (schitterende en inspirerende) site van Behance. Garrett postte over het coole Dot Grid Book, een simpel schetsboek waarin puntjes staan, ideaal voor typografen en andere letter- of layoutfielen.

Dot Grid Book

Andere producten die Behance aanbiedt zijn de Action Pad, Action Book, Action Pad Mini, Action Cards en Action Stickers, GTD volgens hun eigen Action Method. Waanzinnig leuke GTD-wannahaves, charmant vormgegeven, goede kleuren en formaten en betaalbaar.

Action Pad

Tot nu toe maakte ik het meeste gebruik van David Seah’s Emergent Task Planner, die hier wat weg van hebben. De ETP is je dagplanner, waar dit misschien weer een zoveelste “to-do blok” kan zijn. De ETP vind ik niet compleet, ik mis een dwingend kader voor “due today”. Daarnaast zou ik er ook de mogelijkheid op willen voor aanvullingen op de dag (verjaardag, trouwdag, events etc).

Misschien moet ik Behance vragen om mijn eigen versie aan te laten bieden. Dat doet Behance tenslotte:

Our mission is to help creative people and teams make ideas happen. Why? Because we think that life is more interesting (and every industry is advanced) when the ideas in the minds of brilliant creatives actually happen.

Vergeet trouwens niet om op de “Click to appreciate”-button te klikken!

1 thought on “Behance: Make Ideas Happen”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.