De Carsonified 4 dagen web-uitdaging: Matt

tdbnl_mattlogo.jpgCarsonified uit het Engelse Bath kwam onlangs met Matt op de proppen. Matt is Multiple Account Twitter Tweeting, en het leuke aan dit project is: het werd in vier dagen uit de grond gestampt!

In vier dagen tijd van design tot ontwikkeling tot marketing! Puur omdat ze wilden zien of het kón en daarnaast spelen met Django, Git, de Twitter API etc. Typisch Carsonified om daar dagelijks verslag van te doen (zie hier video materiaal van de eerste dag). Carsonified is gekend voor hun openheid, tijdens de ontwikkeling van hun logo ging wekelijks een nieuwe schets online om te horen wat het publiek ervan vond.

tdbnl_matthome.png

Matt werd ook elke dag op het blog geplaatst en zo konden we meekijken naar de ontwikkelin, met aansluitend een post met pro’s en con’s van de hele week. Gelukkig heb ik geen Twitter-Multiple-Personalit, en zal Matt ook niet gaan gebruiken, maar de benadering van Carsonified is schitterend en de reputatie van de Carsonclan gaat in rap naar een zeer hoog niveau. Misschien moet ik Ryan maar eens mailen over mijn Twitter-issue.

tdbnl_mattabout.png

1 thought on “De Carsonified 4 dagen web-uitdaging: Matt”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.