De nieuwe Bomvol is uit…

… en ik ben gewoon hardstikke jaloers… wat doen jullie dat goed! Hiervan ga ik lekker mijn weekend in. Enne Kluun: yeah STUBRU ROCKS!

tdbnl_bomvol_2.png

tdbnl_bomvol_battle.png

» Ga maar snel zelf kijken naar Bomvol 2

Niet lachen, maar ik ben dit aan het bloggen en tegelijkertijd Bomvol nog aan het lezen. Kom nu die Battle tussen Spike van Di-rect en Frank van de Heideroosjes tegen. Té cool, ik heb met beide bands eigenlijk niets, maar toch wil ik aan het eind van de battle die game gaan scoren. En ik ben me bewust van de sales-gig die hier gaande is… hulde jongens, écht!

8 thoughts on “De nieuwe Bomvol is uit…”

 1. Bomvol is echt te bruut inderdaad. Wat je allemaal met flash kunt doen is amazing. Ik krijg een mailtje van Bol zodra er een nieuwe Bomvol online is. Dat is makkelijk en zo mis ik niks 🙂

  Reply
 2. Wie maakt dit juweeltje? Na nummer 1 heb ik me ook al vol jaloezie een slag in de rondte gezocht, maar niets gevonden. Ander vraagje, wat zou 1 nummer kosten?

  Reply
 3. En toch bekruipt mij het gevoel dat veel van deze dingen los in de site van Bol geplaatst meer op zouden leveren. Waarom zou je ze verpakken in een antieke metafoor (magazine)? Geef dit ruimte op de homepage, plak zo’n gitaarduel op de muziekpagina… maak er desnoods een soort virals van…

  Reply
 4. @Marjan: ik ben daar ook heel benieuwd naar, ga eens wat lijntjes uitgooien.

  @Weefselkweekje: dit is toch een soort relatiemagazine, en daar kan ik me toch wel goed bij voorstellen dat het wel zo werkt en minder als het in de site wordt geintgreerd. Daar is het soms toch fijn om zo min mogelijk clutter te hebben. D’r is toch ook een cleane versie van Amazon? Mensen willen gewoon geen poespas. Ik denk dat de propositie wel goed is, vraag me wel af of er voldoende aandacht aan wordt besteed. Ik ben er op gefocussed, maar hoeveel andere bezoekers vinden Bomvol?

  Reply
 5. Ik had bij de eerste editie destijd zoiets van “wat een enorme hoop werk om in een hoekje weg te stoppen”. Tuurlijkm oethet geen bloat wordne op de hoofdsite, maar waarom nou een magazine? Net alle nadelen van een echt magazine (wachten op de volgende, bladeren, etc).

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.