Lieve Davitamon-marketingmanager

(of Supradyn, of elke andere vitamine-boer)

Voor mijn eigen plezier, vermaak en inspiratie heb ik nagedacht over uw product: de vitamine pil. Dat ze te koop zijn bij elke drogisterij, supermarkt en zelfs bezinepomp is niet meer zo spannend.

Ik probeer ze altijd bij me te hebben, dus een handige verpakking lijkt me om te beginnen wel wat, een doordrukverpakking voor kauwgum misschien. Inclusief handige week-index: handige reminders.

Vast ook ontzettend interessant voor ‘de jeugd van tegenwoordig’: geef ‘t een giftige smaak en kleur, beetje caffeïne erin en niemand klaagt nog over het ongezonde leven van onze toekomst.

Check please!

Dat vergeten van mijn dagelijkse vitamine pil gebeurt zeker ook wanneer ik eens ga uiteten. Dus mijn volgende verzoek: geen pepermunt bij de rekening, maar een vitaminepil. In een leuke einzelstück verpakking, die hebben jullie vast nog liggen van promoties. Wanneer u toch bezig bent, bel meteen wat hotelketens. Naast de shampoo’s of het haarnetje; wat zegt er nou meer “zorgeloos en gezond genieten”?

Slaap lekker tandpasta

Mijn laatste gedeelde inspiratie is ook gericht aan de makers van tandpasta. Prima: in tandpasta zit fluoride, witmakers en een frisse adem. Wanneer je zo suf als een konijn voor het slapen gaan je tanden poetst, ben je (of ik) weer bijna helemaal fris en wakker). “Kan dat nou niet anders?”, een aroma-therapie-tje voor ‘t slapen gaan (vergeef me, ik heb nooit de dag/nacht van Prodent gebruikt, maar daar zat ‘t toch ook niet in). Vooral tandpasta biedt ruimte (vermits het er nog ‘inpast’ naast al die andere ‘slimme’ ingrediënten) voor wat vitaminen, het lijkt me dat de mond het zo snel op kan nemen en het naar de juiste plekken kan verdelen. Het klinkt gewoon té gemakkelijk… je zal er wel voor moeten hebben gestudeerd  🙂

1 thought on “Lieve Davitamon-marketingmanager”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.