…vervolg

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Daags.nl

In 2001 geregistreerd en lange tijd een bron van inspiratie. Op daags analyseerde wekelijks ik mooie of bijzondere websites. Bezoek het SOW (Site Of the Week) archief. Uiteindelijk heb ik het opgegeven omdat ik het moeilijk vond om niet in herhaling te vallen. Daags is verder ook de naam waaronder ik diverse freelance activiteiten verricht. Logo’s/huisstijlen of templates voor kleinere webdesignclubs, deze laatste projecten zijn om die reden ook niet opgenomen in mijn portfolio. Op verzoek kan ik echter wél een pdf toesturen.

» Bezoek Daags.nl

Mountainbike.nl

Daar begon ik als moderator op het forum, maar al snel bleek ik meer kwijt te willen en ben ik artikelen gaan schrijven. In het voorjaar van 2004 kreeg ik het idee een review-special te maken met een aantal ‘All Mountain/Enduro’ -bikes. Voor ik het door had, stond er voor een fortuin aan mountainbikes in mijn keuken en hadden mijn bikevrienden en ik het druk met testen. Een zware taak kun je geloven, een winter rijden op allerlei exotisch materiaal van een ander… Mountainbike.nl special spreadHet onderhouden van de contacten verliep erg positief en het maken van het vervolg was al bijna net zo makkelijk. De zwaardere broers van de eerder getestte mountainbikes kregen we op gestuurd en ook deze special werd binnen 3 dagen 4000x gedownload. De eerste special zelfs 7000x! De lezers zijn buitengewoon enthousiast. Echter heb ik besloten om wegens tijdgebrek (voorlopig) te stoppen.

» Overzicht van de eerder verschenen specials.

Sponsored freerider

Tussen alle bedrijven door weet ik ook nog als amateur enkele wedstrijden per jaar mee te pakken in het Belgisch/Duits/Franse wedstrijdcircuit. In 2005 werd ik zelfs Nederlands Kampioen. Ook maakte ik een droom waar door mee te rijden tijdens de World Cup in Willlingen (34e). De komende 2 seizoenen (2007 en 2008) word ik gesteund door Stappenbelt Sportfietsen Apeldoorn als freerider. Tot mijn grote plezier mag ik rijden op een Rocky Mountain “Switch” voorzien van onderdelen van Marzocchi, Formula, Raceface en Sixsixone. Sinds 2007 ben ik ook een vaste maandelijkse columnist voor het blad Bikefreak.

» Overzicht van bike-foto’s op Flickr.com
» Bikeblog.nl “Sundayjen”

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.