2 weken blogpauze

…ik wilde het niet doen, maar voel me toch verplicht. Ik heb een mini blogpauze ingelast ivm een nieuw huis en het klussen dat ik (we) daar aan het doen ben. Leuk maar druk. In de pipe-line zit op die moment een verslag van de seminars “De psychologie van het Overtuigen” en van “A career in de sign” en een project dat heet “Even…”. Just hang on!

7 thoughts on “2 weken blogpauze”

 1. @Paul 🙂 ik had gepost en zag de datum van de vorige post en dacht hetzelfde hahaha… verhuisrompslom loopt verder door dan alleen de klusperiode denk ik.

  @Gert dank je fietsen wel iets minder, maar hoop na de eerste 2 drukke weken wel weer te gaan fietscrossen en rijden in het weekend.

  Reply
 2. Hi Tanja,

  Ik ben het vorige week vergeten… Maar ik wilde je nog feliciteren met jullie nieuwe huis. Ik ben van plan deze week na het werk even langskomen als dat uitkomt om je hoesje te brengen en natuurlijk om ook even naar binnen te gluren 🙂 Maar daar bel ik je nog wel over. Je hebt trouwens wel een goede periode uitgekozen om vrij te nemen. Het wordt komende week hartstikke mooi weer.

  Groetjes Wendy

  Reply
 3. Gezellig Wendy! Geef maar een gil, zorg ik dat ik de iPod bij me heb. Heerlijk idee dat mooie weer, lekker in onze mooie tuin bijkomen ‘s avonds 😉

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.