Delicious links als dagelijks post, wel of niet doen?

Ik heb nu een weekje mijn Del.icio.us links als automatische post op de blog staan en ik ben benieuwd hoe dat opgepakt wordt. Persoonlijk vind ik de opmaak van de posts té ruim, ik wil dit nog verbeteren. Maar de vraag is nu, voegt het iets toe, vond je de links toch al in de linkerbalk, of is het fijn dat het nu ook in de feed terecht komt?

11 thoughts on “Delicious links als dagelijks post, wel of niet doen?”

 1. Hoi!

  Omdat ik je in mijn del.icio.us netwerk heb zitten, en de feed daarvan in Google Reader heb, krijg ik je nieuwe links al vanzelf te zien. 🙂

  Je blogfeed heb ik ook in Google Reader, dus een dagelijkse post met links is wat mij betreft dus overkill… 😐

  Kun je hier wat mee? 😉

  Gr,EJ

  Reply
 2. Tja, ik vind dat een lijstje dagelijkse links eigenlijk niet veel toevoegt in je feed. Ik vind daarentegen dat een artikel met je persoonlijke mening wel wat toevoegt en daarvoor lees ik dan ook je blog/feed. Voor linklijstjes ga ik wel neuzen op Del.icio.us, Stumbleupon, NUjij, Google, etc. Of je kunt ze natuurlijk buiten je feed houden op een aparte pagina, dan is het wel handig vind ikzelf. Geïnteresseerden kunnen dan nl. toch je laatste tips zien, terwijl dat je feed toch alleen maar artikelen bevat.

  Ik heb op mijn blog daarom een aparte pagina met aanbevolen links. In mijn geval met één druk op de knop gepubliceerd vanuit Google Reader, maar praktisch hetzelfde is ook mogelijk m.b.v. Del.icio.us.

  Reply
 3. Ik vind het wel een aardige toevoeging om ze in de feed te zien en heb in de jouwe al een paar leuke links aangetroffen.

  Ik heb het zelf zo geregeld dat links wel in mijn feed, maar niet als post op mijn blog zelf komen te staan.

  Reply
 4. Bedankt voor je reactie Henri, ben het wel met je eens. Vind hetzelf bij veel blogs ook afbreuk.

  Hoe pas jij dat aan dat het op een aparte pagina staat? Of jij Tibor, hoe regel je het dat het niet als blogpost op de site komt?

  Reply
 5. @Tanja:
  Als je je feed door Feedburner laat “beheren”, kun je ervoor kiezen om je del.icio.us links in je feed op te laten nemen (per stuk of per dag). Ik heb dat nu ter test ook gedaan voor de feed van Onbezet.nl.

  Reply
 6. @Evert Jan, dat is een goeie optie, dank je. Voor degene die de delicious/netwerk of rssfeed optie gebruiken alsnog dubbelop, maar misschien op deze manier wel aardig.

  Ik heb ‘t nu gewijzgigd, als het alsnog irritant is, hoor ik het wel 😉

  Reply
 7. Ben een fervent volger van je linkfeed via Del.icio.us en heb eveneens je blog in NetNewsWire op mijn Mac en Google Reader op mijn telefoon. Ik deze manier kom ik dus wel wat doublures tegen… 🙂

  Juist ook als je wel elke dag linkt en niet elke dag artikelen post, komt het je blog niet ten goede imo. Je ziet dan dagen achtereen lijstjes met links. Dat is jammer vind ik.

  Reply
 8. DAT vond ik idd het ergste Reinier. Deed idd afbreuk aan de blog, nog pijnlijker duidelijk dat niet dagelijks nieuwe artikelen toevoegt en it just doesn’t look pretty.

  Zijn de doublures een beetje te overkomen? Ben wel lekker veel aanwezig zo bij je 😉 nou die friendcode van de wii nog he… lol…

  Reply
 9. Ik vind linklijstjes niet echt iets toevoegen. Het feit dat je een link gemaakt hebt is niet zo heel boeiend, maar je commentaar op die link in een korte blogpost weer wel. Dus eens in de week of maand een mooi overzicht van gevonden links vind ik fijn, maar dan wel met je eigen aanvulling. De dagelijkse del.icio.us links posts voelen mij wat spammy aan. Ik zie ze liever niet. En omdat ik vrijwel alles in google reader volg, zie ik juist die del.icio.us posts bij elke blogger die dat gebruikt.

  Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.