Eerste kwartaal 100% daags, hoe was dat?

Ik weet nog wel dat ik tegen bekenden zei dat ik bloggen nu op mijn agenda kon zetten en dat het er vaker van ging komen… lief he? Zo naief.

De kans om als freelance designer verder te gaan, kon niet op een gelukkiger moment langskomen. Een aantal zeer leuke opdrachten waren zojuist bevestigd en Advance stond op het punt te veranderen van organisatie, wat voor mij het signaal was om op te stappen. Niet ondoordacht dus, maar spannend vond ik het wel. Het verrassende is, dat ik me geen dag heb verveeld… géén enkele dag. Dat wil ook zeggen dat weekenden meestal in het teken staan van werk. Mijn conclusie na het eerste kwartaal fulltime voor daags werken is: BEST JOB EVER! Mental note to self: moderate yourself!

Wat heb ik in de tussentijd gedaan?

Heel veel en hele leuke dingen die ik nog niet mag laten zien (een online ticketshop, een franse verzekeraar, klachtenradar.nl, Yargon.nl; to name but a few) maar ook leuke dingen die ik wel al mag laten zien.

logo studio honderdzeventien
logo studio honderdzeventien
www.schrijflust.nl
www.schrijflust.nl WordPress theme design
www.adjustintime.nl
www.adjustintime.nl WordPress theme design
Visitekaartjes voor Sneaker Entrepreneurs®
Visitekaartjes voor Sneaker Entrepreneurs®

Over Sneaker Entrepreneurs® gesproken…

Naast daags, ben ik trots onderdeel van de Sneaker Entrepreneurs®. Onze eerste app kun je deze zomer verwachten. Estuaree gaat het heten, (je kunt je hier aanmelden om als eerste rond te mogen kijken) en dit weekend heb ik zitten ‘freaken’ op het user interface design. Dat ga ik je natuurlijk niet laten zien, maar de reactie van @Annedien zegt je misschien wel genoeg om je toch op die launch-lijst te laten zetten.

tdbnl_annedien1

tdbnl_annedien2

3 thoughts on “Eerste kwartaal 100% daags, hoe was dat?”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.