Hey… nieuw theme?

De verbouwing naar een eigen theme neemt zoals verwacht heel veel tijd in beslag. En ja, ik neem er ook ruim de tijd voor. Maar Green-Marinee had zo z’n beperkingen en werkte niet goed op elke machine. Sommige windows gebruikers zeiden dat ze lang moesten scrollen voor ze de content zagen. Ik hoop dat met Unwakeable 1.2 dit probleem is opgelost, dat het snel laadt en dat ik hier een flink tijdje mee vooruit kan. Unwakeable is een K2 theme (leuk om mee te experimenteren) en heeft een toffe scroll functie bovenaan om door de pagina’s te browsen en een live search. Tik maar wat in en het zoekresultaat zie je direct hier in de content verschijnen.

Mijn vraag aan jullie is, laadt de pagina nu binnen een aanzienlijke tijd? En ziet het er normaal uit? Ook zijn andere suggesties of K2 tweaking tips van harte welkom!

10 thoughts on “Hey… nieuw theme?”

  1. Snel, coole features, strak, maar qua kleuren echt super super saai. Tenzij je echt into het minimalisme bent of een hekel aan kleuren hebt gekregen, zou ik er echt wat aan doen, het lijkt wel een rouwadvertentie. Sorry.

    Reply
  2. Ik vind het wel strak zo en minimalisme = cool ja, maar ook makkelijk 🙂 Voor ik het weet ben ik weer teveel uur bezig met klooien aan dit theme ipv aan nieuwe theme.

    Reply
  3. Haha, dat zwartwitte zou inderdaad ook mijn keus niet zijn. (kleur kleur kleur! vrolijke kleurtjes!) Maar, het ziet er verder zeker netjes, overzichtelijk, strak uit! 🙂 En de laadtijd is ook prima!

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.