Interview op Chi Nederland

Voorheen SIGCHI.nl, nu chi-nederland.nl is een Nederlandse vereniging voor Human Computer Interaction (HCI). Van hun website: “HCI is een multidisciplinair vakgebied, zowel in de wetenschappelijke wereld als in de praktijk. Het is een mix van cognitieve psychologie, ergonomie, informatiekunde en informatica. User interface professionals werken aan aantrekkelijke, effectieve interfaces tussen mens en machine, waarbij de machine bijvoorbeeld een computer of een mobiele telefoon is.”. Ze organiseren bijeenkomsten, een jaarlijkse conferentie, workshops, lezingen etc. Op hun website hebben ze elke ± maand een estefette interview en deze keer, ik! Eigenlijk zou ik niet moeten verklappen aan wie ik het stokje heb doorgegeven… toch? (Oja, mijn stokje komt van Roy Tanck (Weefselkweekje) )

6 thoughts on “Interview op Chi Nederland”

  1. Dank je 🙂 als ik ‘t hier in de comments verstop, mag ‘t vast wel. Pieter Jan Troost van DW8 gaat zijn best doen op een volgend interview als het goed is.

    Oi… ik had in deze blogpost de link naar jouw interview willen posten, van wie ik het stokje heb gekregen: Roy Tanck (Weefselkweekje)

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.