Boek: Succesvol publiceren met WordPress

Van de site:

Steeds meer bedrijven ontdekken WordPress als volwaardig content management systeem voor de realisatie en het beheer van professionele websites. Wereldwijd maakt nu al zo’n 8,5% van alle websites gebruik van WordPress.

WordPress is beschikbaar als Open Source, waardoor iedereen mee kan ontwikkelen aan de krachtige motor. Hierdoor is er een actieve community ontstaan en zijn er veel (gratis) uitbreidingen en designs beschikbaar. Mede dankzij deze voordelen is WordPress een veelzijdig en uiterst populair publicatie-systeem geworden.

De inhoud van het boek Succesvol publiceren met WordPress

Het boek Succesvol Publiceren met WordPress bevat niet alleen uitleg over de installatie, de configuratie, het design en alle belangrijke onderdelen van WordPress, maar is ook voorzien van interessante  interviews met gebruikers van WordPress en met ontwikkelaars uit de community. Zij vertellen wat echt belangrijk is en waar u op moet letten! Het boek staat vol praktische informatie om met WordPress te starten en om alles uit WordPress te halen.

In dit boek interviews met verschillende WordPress guru’s en gebruikers waar onder Joost de Valk, Kaj Rietberg en mijzelf. Bestel het boek bij Managementboek.nl

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.